DIY

DIY musthaves til din baby

Den 21. februar 2018 udkom bogen DIY musthaves til din baby.

Bogen er 132 sider tyk og indeholder 18 opskrifter på udstyr, du som mor eller kommende mor er nødt til at eje til din baby.

På bogens bagside står:

‘DIY musthaves til din baby er en bog for alle, hvad enten du er mor, skal være mor eller bare gerne vil glæde din søster eller veninde med fine hjemmelavede musthaves til den lille ny. Bogen er en trin for trin guide til mange af de vigtigste ting til baby. Ved at gøre det selv kan du få det hele til den halve pris, og ALLE kan være med. Opskrifterne er udførligt vist og forklaret, så selv du med ti tommelfingre kan sy flotte ting.

Lav fin egen unikke sengerand, eller vær den eneste i mødregruppen med en smart hjemmesyet pusletaske. Det er både hyggeligt og sjovt at gøre det selv’.

Imellem opskrifterne i bogen, vil du blandt andet kunne finde en opskrift på babynest, en opskrift til hvordan du laver din egen sengerand samt en opskrift på en barnevognspude. Derudover 15 andre meget anvendelige opskrifter på ting, du ellers vil bruge en formue på at anskaffe dig. Udover at give dig en masse hyggelige stunder, vil DIY musthaves til din baby kunne spare dig for mange penge.

DIY musthaves til din baby kan købes her.

Prisen for bogen er 249,-

 

Bog diy babyudstyr